DIY/knutselen feest overig

Paasslinger

slinger pasen
Mirian
Geschreven door Mirian

Nog een week en dan is het Pasen. Heb jij je huis al een beetje in Paassfeer gebracht? Ik nog niet, maar dat gaat dit weekend nog gebeuren. Misschien maken we wel deze leuke Paasslinger. Hier word je toch vrolijk van!?

Wat heb je nodig? Grote plastic eieren (onder andere te koop bij Hema), oranje, wit en roze vilt (voor de snaveltjes, vleugeltjes, oortjes en pootjes), een stift om de gezichtjes te tekenen en touw om de slinger te maken. Het vilt kun je met lijm aan de eieren vast maken. Het touw (de slinger zelf dus) kun je versieren met kleine pompoms en knopen.
Wil je liever geen slinger in huis? De haasjes en kuikentjes kun je ook in je paastakken hangen bijvoorbeeld.

slinger pasen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter