DIY/knutselen feest

Paasversiering in zwart – wit

pasen zwart wit
Mirian
Geschreven door Mirian

Gisteren zette ik een aantal leuke paasknutsels op een rij, onder andere leuke paashangers van Everythingelze.com.  Maar Elze, de blogger van deze site, heeft veel meer leuke gratis printables voor Pasen. In zwart-wit. En alleen al van die kleuren word ik blij. Elze maakte een slinger, paashangers (ander patroontje dan vorig jaar), eierdopjes, posters, banners haasjes en een label. Kortom, een complete versiering voor Pasen. Ik ga ze allemaal snel downloaden. Dat doe je – gratis – op de site van Elze.

pasen zwart wit

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter