feest

Pakjesavond speurtocht door je huis

pakjesavond speurtocht
Mirian
Geschreven door Mirian

Herken je dit op pakjesavond: jij hebt je uitgesloofd om er een gezellige avond van te maken maar binnen 3 minuten hebben de kinderen alle cadeaus uitgepakt en is de heerlijke spanning eigenlijk al voorbij! Je kunt de beleving wat groter maken door bijvoorbeeld een speurtocht door je huis te organiseren!

Pakjesavond speurtocht maakt het heerlijk avondje compleet!

Vorig jaar maakte ik een speurtocht. Dat viel in de smaak! Van tevoren bedacht ik pagina’s vol dichtregels. Had ik toen maar deze site gevonden! Hier vind je een kant en klare tekst voor een pakjesavond speurtocht. Lees even waar je welke dichtregels moet verstoppen en klaar ben je! Misschien pas je hier en daar wat aan de tekst aan maar voor het overgrote deel kun je het zo overnemen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter