DIY/knutselen feest webshops winacties/kortingscodes

Paperbreeze

paperbreeze
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een leuke webshop is Paperbreeze zeg! Stationery en gift wrapping. Allemaal spulletjes waar ik blij van word. Eigenaresse Anne-Marie heeft de mooiste spulletje met zorg ingekocht. Prachtig cadeaupapier met leuke cadeaudecoraties als stickers, sluitzegels, labels en lint. Maar ook veel mooie schrijf- en papierwaren (het stationery-gedeelte dus): pennen, stempels, sticky notes, briefpapier (leuk, leuk!), kaarten en notitieboekjes.

Ben je niet zo creatief, maar wel geinspireerd geraakt door al dat moois? Kijk dan eens onder het kopje Inspiratie. Wedden dat jij ook zo aan de slag kan?

Mijn favoriet? Dat is wel heel moeilijk kiezen, maar als het dan echt moet, dan ga ik voor de sluitzegels Vintage meisje. Maar ook het cadeaupapier ‘Cross Pink‘ vind ik moooooooooi!

Namens Paperbreeze mogen we een heel leuk pakketje weggeven, bestaande uit een notitieboekje, stickey notes, een pen, een rolletje masking tape, sluitzegels en cadeauzakjes. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 12 mei 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Paperbreeze

paperbreeze

paperbreeze

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter