DIY/knutselen feest webshops winacties/kortingscodes

Paperstories

paperstories
Mirian
Geschreven door Mirian

Wow! Wat een leuke webshop weer. Even een waarschuwing vooraf: je wordt er hebberig van! Stempels, notitieboekjes, kaarten, masking-tape, te veel om op te noemen. In de mooiste kleurtjes en van de beste kwaliteit. Paperstories heeft het allemaal.

Nieuw bij Paperstories is de customized confetti, superleuk! Stel heel simpel je eigen confetti samen, voor bijvoorbeeld een themafeest of bruiloft. Of voor het versieren van de eettafel met confetti die bij de servetten past. Het is ook leuk om een handje vol confetti te doen bij uitnodigingen in dezelfde kleur als de kaart.  Ook leuk is het Divine Twine, oftewel bindtouw. Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren op een mooi houten klosje. Staat gelijk leuk. Tja, wat is er eigenlijk niet leuk bij Paperstories?

Namens Paperstories mogen we een setje van vier notebooks weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 22 juni 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Paperstories

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter