DIY/knutselen

Papieren bloem voor de juf.

bloem voor juf
Mirian
Geschreven door Mirian

Denk jij al na over wat je de juffen en meesters geeft aan het einde van het schooljaar? Op de school van mijn kinderen geven kinderen vaak een kleinigheidje aan de juf. Omdat ik zelf leerkracht ben geweest weet ik hoe fijn het is om eens per jaar waardering voor je harde werk te krijgen. En dan tellen niet de cadeaus maar de lieve kaartjes, de warme opmerkingen, en de mooie knutsels.

Papieren bloem voor de juf die jouw kind liet opbloeien!

bloemOnderstaand knutselidee vond ik voor je. Een Papieren bloem gemaakt van cupcake bakjes en een mooi potlood. Extra leuk als jouw kind helemaal is opgebloeid afgelopen schooljaar bij de betreffende leerkracht!

 

 

 

bloem voor jufBekijk hier de prachtige foto’s en de werkbeschrijving van deze bloem. Als je er meerdere maakt staan ze ook nog mooi in een glazen potje.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter