DIY/knutselen

Papieren kerstster zelf maken

papieren kerstster
Mirian
Geschreven door Mirian

Vind jij deze papieren kerstster ook zo mooi? Ze geven extra kerstsfeer aan je inrichting. Ik vind het altijd gezellig om in deze tijd van het jaar met de kinderen te knutselen aan dingen voor in huis. deze gaan we zeker doen!

Prachtige papieren kerstster maak je zo!

papieren kerstster

Op de foto’s kun je ook zien dat je er al je planten in huis mee kunt decoreren. Niet alleen de kerstboom! De uitleg is in het Engels maar de foto’s van de verschillende stappen zijn zo duidelijk dat het jou vast ook lukt aan de hand hiervan. En als ik het zo eventjes bekijk is het ook best te doen door kinderen.

papierern kerstster

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter