DIY/knutselen

Pimp een t-shirt!

t-shirt monster
Mirian
Geschreven door Mirian

Zin om een t-shirt te pimpen? Maak van een t-shirt van je kind een echt monster-t-shirt. Het oog en de mond zijn gemaakt van strijkvelours. Je hoeft dus niet eens achter de naaimachine te kruipen om dit leuke t-shirt te maken. Op deze site vind je een duidelijke instructie, met foto’s. Gemaakt in een handomdraai!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter