Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

    • Hoi Maartje, je kunt het beste geen verf gebruiken die op waterbasis is. Als de onderzetter dan nat wordt, loopt de verf uit. Voor de rest maak het niet uit welke verf je gebruikt. Je moet alleen zorgen dat het goed droog is voor je het gebruikt. Succes!
      Hartelijke groet, Mariko

Laat een reactie achter