feest

Piraten koekjes trakteren

piraten koekjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb je jongens in huis? Geheid dat je op een bepaald moment een piratenfeest overweegt. En daar horen ook piraten versnaperingen bij. Bijvoorbeeld deze hele leuke piraten koekjes!

Piraten koekjes maken

Op de vrolijke site van Bakken voor een feestje lees je hoe je deze traktatie maakt. Door de duidelijke uitleg die in verschillende stappen wordt gegeven is het een voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar ook goed zelf te doen. Onder toezicht van een ouder uiteraard.

piraten koekjes

Op de site van Bakken voor een feestje staan trouwens nog veel meer leuke traktaties!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter