DIY/knutselen recepten

Placemat met activiteiten

placemat
Mirian
Geschreven door Mirian

Tijdens een etentje met familie of vrienden is het soms lastig om de kinderen rustig aan tafel te laten zitten. Die hebben het na een tijdje echt gehad en dat snap ik ook. Dit is een leuk idee om de kinderen langer rustig aan tafel te laten zitten: maak placemats met verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje op een placemat, laat je kind(eren) de dag op een placemat tekenen of laat ze aangeven wat ze vandaag heel leuk of juist niet leuk vonden. Zeker weten dat ze langer aan tafel blijven zitten!

Je kunt de placemats hier gratis downloaden. De placemats zijn wel in het Engels. Vind je dat een probleem, dan maak je ze natuurlijk heel makkelijk zelf

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter