DIY/knutselen

Pluk het moment

pluk het moment
Mirian
Geschreven door Mirian

De eerste keer slapen in een ledikantje, de eerste tand, voor het eerste staan. In het eerste jaar van je kind zijn er veel bijzondere momenten. En die leg je natuurlijk vast met je camera. Maak al die bijzondere momenten nog specialer met de kaarten van See & Love: Pluk het moment. Schrijf op de kaart de datum en maak een foto van je baby. Staand in de box, lachend met de eerste tand, of stoeiend met het eerste fruithapje. Er zijn 20 verschillende kaarten. Een kaart voor elk bijzonder moment. Zo maak je van mooie herinneringen, blijvende herinneringen!
Pluk het moment is een perfect kraamcadeau.

Je kunt de kaarten van Pluk het moment kopen bij See & Love. De kaarten kosten €15,95

pluk het moment

PlukhetMoment-voorkant-15,95euro-www.see-love.nl

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter