DIY/knutselen

Poppetjes van houten stokjes

poppetjes houten stokjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Dit vinden mijn kinderen echt geweldig om te doen: poppetjes maken van houten stokjes. Aan de slag met stokjes, pen/stift en masking tape. Leuk om te maken, maar ook erg leuk om er daarna mee te spelen. Goed voor de fantasie.

(De houten ijsstokjes koop je gewoon bij de plaatselijke hobbywinkel).

poppetjes houten stokjes

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter