overig

Post & Papier

post&papier1
Mirian
Geschreven door Mirian

Nog niet zo heel lang geleden (afgelopen maart) opende Anouk Hempenius de online deuren van haar shop Post & Papier. Een shop met, de naam zegt het al, originele postartikelen en bijzonder papierwaar. De shop is ingedeeld in vier categorieën: post, papier, stationery en doe-het-zelf. Hier vind je de leukste producten: confetti, notitieboekjes, stickers, kaarten, planners en meer.

Post & Papier verkoopt ook haar eigen collectie: Nouk & co. Leuke stickervellen, confetti, schrijfkaartjes en meer.

Neem ook even een kijkje bij de Printables in de shop. Deze kun je gratis downloaden en printen. Leuk cadeautje van Post & Papier!

Namens Post & Papier mogen we een kaartenset van verschillende merken weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 5 juni 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Post&Papier

post&papier

post&papier1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter