DIY/knutselen

Zelf postzegels maken

zelf postzegels maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik lees graag de blog van Anne Copier: Vier vandaag. Volop inspiratie voor leuke DIY-ideeën. Al een tijdje staat bij mijn favorieten opgeslagen om zelf sierpostzegels te maken. Anne legt op haar blog uit hoe je dat doet. Kies leuke afbeeldingen uit bijvoorbeeld een tijdschrift en maak daar een postzegel van. Je geeft het plaatje de echte postzegel-look door de randen te perforeren. Erg leuk om op een envelop of pakketje te plakken. Vind je het te veel werk om met een perforator aan de slag te gaan? Er bestaan ook postzegel-ponsen, bijvoorbeeld van het merk Fiskars (randpons met postzegelrand).

zelf postzegels maken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter