DIY/knutselen recepten

Pot vol koekjes

gewoonmarieke
Mirian
Geschreven door Mirian

Een cadeautje verzinnen is lang niet altijd makkelijk. Voor kinderen lukt het meestal wel, maar voor volwassenen vind ik toch wel wat lastiger. Maar nu heb ik wel iets heel leuks ontdekt: een pot met alle ingrediënten voor het maken van koekjes of brownies. De jarige kan dan meteen aan de slag. En om het helemaal af te maken, plak je op de pot de printable Pot voor Koekjes of Pot voor Brownies van Gewoon Marieke. Superleuk cadeautje!

Om de PDF af te drukken, moet je wel even inloggen in de printableshop van Gewoon Marieke.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter