DIY/knutselen

Printable lunch stickers

Lunch11
Mirian
Geschreven door Mirian

De school van once oudste zoon gaat stoppen met schoolfruit en dus mogen wij zelf weer fruit mee naar school nemen. Het is leuk om de appel of de banaan te versieren met deze stickers. Print ze op een stickervel en plak ze op het fruit. Daar maakt je kind vast de blits mee!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter