DIY/knutselen

Nijntje viert feest – leuke printables

nijntje verschillen
Mirian
Geschreven door Mirian

Nijntje. Het konijntje viert dit jaar alweer haar zestigste verjaardag. In 1955 verscheen het eerste boekje van Nijntje. 60 jaar Nijntje wordt dit hele jaar gevierd. Onder andere met een theatervoorstelling en speciale door PostNl uitgebrachte postzegels van Nijntje.  Ook al zijn mijn kinderen er inmiddels te oud voor, ik blijf Nijntje leuk vinden. Net als alle andere figuurtjes van Dick Bruna.

Ik ontdekte hele leuke (gratis) printables van Nijntje. De leukste vind ik: Nijntje aankleden. Print Nijntje en de kleding van Nijntje uit. Knip de kledingstukken uit het papier en kleed Nijntje aan. Op de site vind je nog twee andere leuke dingen: een plaat van Nijntje waar je kind de verschillen moet zoeken en je kunt er een kroontje downloaden met echte Nijntje-oren.

Nijntje aankleden nijntje aankleden

nijntje oren nijntje verschillen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter