DIY/knutselen

Puzzel van ijsstokjes

puzzel van ijsstokjes1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is mooi weer en dus kunnen er weer ijsjes worden gegeten! Mijn favoriet: een waterijsje. De komende tijd bewaar ik de stokjes voor een leuk projectje: een puzzel van ijsstokjes. Wederom heel simpel: druk een leuke foto af, plak deze op de ijsstokjes, snij de foto langs de randjes van de foto en klaar is de puzzel!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter