feest recepten

Lekkere recepten voor Sinterklaas

sinterklaastaart monchou
Mirian
Geschreven door Mirian

Natuurlijk kun je lekkere dingen voor Sinterklaas in de winkel kopen, maar is het niet veel leuker om -samen met je kind(eren)- lekkere dingen te maken? Wij zetten drie leuke en makkelijke recepten op een rij. Leuk en lekker voor Pakjesavond!

Zelf pepernoten bakken
Met dit recept kunnen de pepernoten niet mislukken. Heel erg makkelijk en de pepernoten smaken heerlijk!

pepernoten bakken

Pepernotencake
Met onder andere een pak cakemeel en kruidnootjes maak je deze je deze hele pepernotencake (of eigenlijk kruidnotencake). Ook voor dit recept geldt: erg makkelijk te maken. Wat heb je nog meer nodig? Basterdsuiker, eieren, roomboter en amandelschaafsel.

pepernotencake

Sinterklaastaart monchou
Deze monchou-sinterklaastaart staat bij mij op nummer één. Die ziet er toch heerlijk uit?! MonChou met kruidnoten, Nutella en truffelkruidnoten zijn de ingrediënten. Zeker weten dat ie ook heerlijk is!

sinterklaastaart monchou

 

Sinterklaas tiramisu
En tot slot nog eentje uit de oude doos: Sinterklaas tiramisu. Om je vingers bij af te likken!

tiramisu sinterklaas

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter