DIY/knutselen feest

Recycle je kerstkaarten

kerstkaarten recyclen
Mirian
Geschreven door Mirian

Wij hebben dit jaar veel minder kerstkaarten ontvangen dan voorgaande jaren. Of de post is laat, of het versturen van kerstkaarten is niet meer zo van deze tijd. Ik denk eerlijk gezegd het laatste. We hebben wel een aantal heel leuke kerstkaarten ontvangen. Wat doe je met je kerstkaarten als de kerst voorbij is? Gooi ze niet weg, maar maak er een slinger van! Gebruik hiervoor de afbeeldingen van de kaarten die je hebt ontvangen. De persoonlijke tekst op de kaarten komt aan de binnenkant van de slinger, dus ook die kun je bewaren. Kijk op deze site voor een beschrijving hoe je deze slinger maakt

Ander idee is om een boekje van de kaarten te maken. Kijk hier voor nog meer ideeën om je kerstkaarten een tweede leven te geven.

kerstkaarten recyclen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter