overig

Robofish

robofish
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze zoon wilde graag een vis. Wij eigenlijk niet. Wat nu? Een robofish natuurlijk! Een vis die niet van een echte te onderscheiden is. Je hoeft alleen geen eten te geven en de kom niet te verschonen. Ideaal toch?

Hoe werkt het? De vis lijkt net echt. Je gooit de vis in het water en hij begint meteen te zwemmen, met heuse staartbewegingen. Bij ons in huis een groot succes.  Bij aanschaf zitten er al batterijen in de vis en er worden er ook nog twee meegeleverd. Je kunt dus even vooruit!

De vis is te koop bij bol.com en kost € 10,99. De clownvis is verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw, groen, en roze.. De haai is verkrijbaar in de kleuren grijs, rood, blauw en groen.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter