webshops winacties/kortingscodes

Sanne Dols

speeljuweel
Mirian
Geschreven door Mirian

Tijdens mijn bezoek aan de Feelgoodmarket in Eindhoven (echt een aanrader!) maakte ik kennis met Sanne Dols. En dat was een zeer aangename kennismaking. Wat maakt ze leuke spulletjes. Ik kocht voor de kinderen een armbandje, gemaakt van stof met hippe motiefjes en een drukknoopje. Aan de ene kant een leuk motiefje en aan de andere kant ruimte voor het noteren van een telefoonnummer. Ideaal! Maar Sanne Dols verkoopt meer, veel meer producten voor kinderen. Rammelaars, muziekknuffels, kussen, strijkapplicaties, wat niet eigenlijk? Kijk eens rond op de website, voor iets voor je eigen kindje of voor een cadeautje.

Namens Sanne Dols mogen we een Speeljuweel armband (tweede foto onder deze blog) weggeven, één van de eerste unieke ontwerpen van Sanne. Doe deze armband om het polsje van je kindje en zij ervaren al wat het is om te spelen. Ze gaan langzaam de lintjes, verschillende structuren en het geluid verkennen. Ook zeer geschikt om in de wagen of box te hangen! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 27 september 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Sanne Dols

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter