DIY/knutselen

Schattig uiltje van klei

uiltje van klei
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik houd van die lieve, schattige uiltjes die je de laatste jaren overal ziet in winkels. Uiltjes op je behang, gehaakte uiltjes, strijkapplicaties van uiltjes en nog veel meer. Ze zien er schattig uit al denk ik niet dat ik ze in het echt graag tegenkom…

Uiltje van klei knutselen

uiltje van kleiDit gekleide uiltje is ook zo lief! Ik bedenk er meteen een paar leuke toepassingen voor: staand op een kastje als woonaccesoires, in het klein aan een ketting of buiten aan de muur als versiering van de tuin. En jij bedenkt zelf vast ook een goed idee!

De klei in deze kleur koop je bij de Action. De uitleg vind je op deze site. Al denk ik dat de foto’s voor een groot deel voor zich spreken.

Uiltje van klei maken op school

Als ex-juf bedenk ik me dat als ik de verschillende foto’s uitprint het een soort werkpad wordt wat kinderen in hun eigen tempo kunnen doen. Dat maakt kinderen trots omdat ze geheel zelfstandig tot een resultaat komen. Ook hoeven ze dan niet te wachten tot ik verder ga met de volgende instructie. Zo wordt dit uiltje van klei ook een leuke knutselactiviteit voor op school!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter