overig uitjes

Annie M.G. Schmidt week

anniem mg schmidt week
Mirian
Geschreven door Mirian

Ook dit jaar is er weer een Annie M.G. Schmidt week. Deze keer van 14 tot en met 24 mei. Pluk van de Petteflet staat deze week centraal in de boekhandel, bibliotheek, op scholen én in het theater.

Op dit moment is Pluk van de Petteflet te zien in het theater, met een spiksplinternieuwe interactieve, muzikale voorstelling. Pluk en Aagje (gespeeld door kinderen) bouwen samen met Zaza, Dollie de Duif, Mevrouw Helderder en vele andere personages uit het beroemde boek van Annie M.G. Schmidt het theater om tot een kleurige Petteflet en Torteltuin.  Maar dat kunnen ze niet alleen… de hulp van de kinderen uit de zaal is hierbij hard nodig. We hebben deze voorstelling onlangs bezocht met onze drie kinderen, een echte aanrader!

anniem mg schmidt week

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter