DIY/knutselen

Sfeerlicht maken met blik

sfeerlicht_blik
Mirian
Geschreven door Mirian

Nu de lange zomeravonden weer voor de deur staan laat ik je een leuk idee zien om sfeer in je tuin te creëren. Deze DIY maak je gezellig met je kinderen.

Sfeerlicht maken van een leeg blik

Een leeg blik met gaatjes erin laat het licht van een waxinelichtje mooi doorschijnen. De gaatjes kun je maken met een boormachine maar als je met kinderen werkt is het veiliger om ze met een hamertje en een spijker te laten werken. Laat de kinderen eerst nadenken over een ontwerp. Maak je mooie hartjes? Wordt het een abstract patroon?

sfeerlicht_blik

Het blik is op zich al mooi zilver. Maar in allerlei verschillende kleurtjes wordt het een vrolijke boel. Met een ijzeren draad kun je ze ophangen maar op een tafel is het mooie decoratie.

Op deze site vind je meer leuke dingen die je kunt maken van lege blikjes.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter