feest webshops winacties/kortingscodes

Shoppen bij Boefjesfabriek mét korting!

boefjesfabriek broche
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat is lekker rondsnuffelen bij Boefjesfabriek! Een fijne, overzichtelijke webshop vol dingetjes waarvan je niet wist dat je ze écht nodig hebt! Hebbedingen dus.

Kidslifestyle voor kleine boefjes

boefjesfabriek muurstickerIs de kinderkamer van jouw kind nog niet helemaal af? Mist er nog iets? Boefjesfabriek heeft de leukste spulletjes om jouw kinderkamer af te maken. Je vind er muurstickers, lampenkappen, beddengoed en meer.

boefjesfabriek katapultOok voor een origineel kindercadeau kun je hier goed slagen. Ik denk dat mijn jongens wild enthousiast worden van een echte katapult. En dan de tuin onveilig maken met een heuse tattoo van een ridder op je arm!

Ook voor zoete meisjes is er volop keus. Schattige retro broches, lieve armbandjes, mooie tassen en meer.boefjesfabriek broche

Shoppen bij Boefjesfabriek met korting!

Shoppen bij Boefjesfabriek is nu extra leuk omdat lezers van Gespot voor jou! een korting van 10% krijgen op alles! Als je na lekker snuffelen een keus hebt gemaakt kun je de code gespot gebruiken voor de korting. De code kun je tot 20 juni 2015 gebruiken.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter