DIY/knutselen feest

Simpele slinger

simpele slinger
Mirian
Geschreven door Mirian

Heel simpel, maar misschien juist daarom erg leuk: een zelfgemaakte slinger. Je print de letters van jouw tekst naar keuze (Fijne verjaardag kan natuurlijk, maar ook leuk om op andere momenten zo’n slinger te maken, bijvoorbeeld als er iemand geslaagd is of met oud en nieuw) op gekleurd papier. Je hangt de losse vellen met een wasknijper aan een stuk touw.

Geen printer in de buurt? Maak dan zelf letters van zwart papier en plak ze op een gekleurd vel. Als je een mooi handschrift hebt, kun je de letters natuurlijk ook makkelijk zelf op het papier schrijven.

Ziet er feestelijk uit toch?

simpele slinger

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter