uitjes

SipSnap rietjes en tuit

snip snap
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat heeft Gezinnig weer een handig product in het assortiment opgenomen: SipSnap. De SipSnap is in twee soorten te krijgen: de TOT en de KID.

De SipSnap KID is een buigzaam deksel met een gaatje waar je een rietje in kunt doen. De oplossing tegen geknoei. Niet alleen handig voor kinderen die nog moeite hebben om uit een echte beker te drinken, maar zeker ook ideaal in de zomer. Gebruik de SipSnap KID voor bekers die buiten staan en houd de insecten van het drinken weg.

De SipSnap TOT is net zo handig. Het is een soort dekseltje waarmee je van iedere beker een tuitbeker maakt. Trek het dekseltje over de beker heen en je tovert de beker om tot een lekvrije tuitbeker. Hoe handig!

De dekseltjes zijn gemaakt van siliconen die je gewoon in de afwasmachine kunt doen. Ook al zo handig!

Je koopt de SipSnap bij Gezinnig. Elke set bestaat uit drie SipSnaps (in drie verschillende kleuren)  en een opbergbakje. Prijs € 19,95.

snip snap  01 IMG_8067_grande (1)

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter