webshops winacties/kortingscodes

SiS original

SiS original verkoopt unieke, duurzame en inspirerende producten om jouw (mobiele) werkplek stijlvol te organiseren. En wie wil dat nu niet? Jij ook toch? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de webshop van SiS original. Hier vind je heel veel producten die helpen bij het organiseren van je persoonlijk leven en je werkplek. Tassen, notitieboekjes, iPhonehoesjes, bureau-accessoires en nog heel, heel veel meer.

Mijn favoriet? Zonder twijfel de My Paper Bag. Die staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Wat is jouw favoriet in de shop van SiS original?

Op een zeer overzichtelijke site vind je alles wat jou helpt om je werkplek stijlvol in te richten. Pas op, want er is zoveel moois, dat er makkelijk heel veel in je shopping bag gaat.

Namens SiS original mogen we een inspirerend notitieboekje van Compendium weggeven. Je mag zelf de titel kiezen; er zijn tien prachtige thema’s zoals ‘ passion’, ‘ enjoy’  en ‘dream’. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 10 december 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
SiS Original

Sis original

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter