DIY/knutselen

Sleutelhanger Fisher Price

sleutelhanger fisher price
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik ben nog steeds weg van het oude Fisher Price. Dat kon je al lezen over mijn zelfgemaakte Fisher Price-kaarten. Toen ik dit tegen kwam, was ik dan ook meteen enthousiast: een poppetje van Fisher Price als sleutelhanger. Ik heb ze gelijk gemaakt. Heel simpel, door een oogje in het hoofdje van het poppetje te draaien en het oogje vast te maken aan de sleutelring. Helemaal leuk! Onze oudste zoon wil er nu ook een. Ook iets voor jou?

sleutelhanger fisher price

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter