DIY/knutselen feest

Slinger Pasen

slinger pasen tangram
Mirian
Geschreven door Mirian

Over een week of twee is het Pasen. Tijd om het huis in paassfeer te brengen. Dat kan heel makkelijk met deze twee leuke paasslingers.

Wat dacht je van deze leuke slinger van BeColorAnd? De paashaasjes zijn eenvoudig zelf te maken. Je hebt nodig: PDF, pastelkleurig papier, witte stickers 1,2cm doorsnede, paperclips, touw, schaar, lijm, stift en een gaatjesmaker. Op de site vind je een sjabloon van de haasjes, wel zo makkelijk. Rijg de paashaasjes aan een touw en je hebt een heel leuk slinger. Liever iets anders doen met de paashaasjes? Dat kan natuurlijk uit, versier je cupcakes er mee of laat je kinderen er mee knutselen. Ook leuk!

Deze slinger is ook leuk: een slinger van tangram paashaasjes. Je kunt de tangrams gratis printen op de website van Woonschrift.  Met de tangrams kun je heel eenvoudig verschillende paashaasjes maken. Plak de haasjes op een vlaggetje, touwtje eraan en tada je paasslinger is klaar!

slinger paashaasjes

slinger pasen tangram

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

4 Reacties

Laat een reactie achter