DIY/knutselen overig wonen

Slinger van een tijdschrift

slinger van een tijdschrift
Mirian
Geschreven door Mirian

In tijdschriften staan vaak mooie afbeeldingen. Dus gooi ze na het lezen niet weg, maar geef ze een tweede leven. Maak er een slinger van! Leuk voor in de woonkamer, maar ook zeker leuk voor in de kinderkamer. Maak je een slinger voor de kinderkamer? Gebruik dan een kindertijdschrift, bijvoorbeeld Donald Duck.
Wat heb je nodig om een slinger te maken? Niet veel: een tijdschrift, een schaar, touw en lijm. Je kunt hier een sjabloon voor de vlaggenlijn downloaden en printen, heel handig! Maak van de mooiste pagina’s uit het tijdschrift een slinger.

slinger van een tijdschrift

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter