DIY/knutselen

Slippers voor de juf als bedankje

slippers juf bedankje
Mirian
Geschreven door Mirian

Nou, nog eentje dan: nog een leuk idee om de leerkracht van je kind te bedanken voor het goede werk van het afgelopen jaar.

Zomerse slippers voor de juf als bedankje

slippers voor de juf als bedankjeMet dit bedankje zal de juf zeker de zomer in haar bol krijgen! Het leuke aan dit idee vind ik dat je de foto hiernaast als idee kunt gebruiken maar je er zelf je creativiteit op los kunt laten gaan.
Koop een paar slippers en laat je kind het zooltje van één slipper versieren met watervaste stift. Op het zooltje van de andere slipper schrijf je de naam van de juf of een dankwoord of een leuke kreet als ‘fijne zomervakantie!’
Daarna kun je de slipper nog pimpen met kleine ballonnetjes zoals op de foto of met een mooie strik o.i.d.
Een flesje zonnebrand of een hippe zonnebril als cadeautje zou een aanvulling kunnen zijn. Deze slippers voor de juf als bedankje spreekt me zo aan dat ik het haast jammer vind dat ik de pot met mais al klaar heb staan! Ik onthoud deze voor volgend jaar!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter