winacties/kortingscodes

Slippersnet

birkenstock1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik blogde vorig jaar al over ze, en ook dit jaar verdienen ze weer een blog: Slippernet! Hét adres voor Birkenstock-slippers. De nieuwe collectie Birkenstocks staat inmiddels online en er is weer heel veel keuze.  Birkenstocks in allerlei (felle) kleuren, in lak en in mat: roze, wit, zwart, blauw. Jouw favoriete kleur zit er vast bij. En kun je niet kiezen? Dan koop je ze toch in verschillende kleuren? Dan kun je ze matchen met iedere outfit! Voor de verzendkosten hoef je het niet te laten; die betaal je binnen Nederland namelijk niet.

Liever iets anders dan Birkenstock? Slippersnet verkoopt ook de merken Papillio, Betula, Birki’s en Tatami.

Slippersnet biedt een korting aan van 10 % op een online bestelling! Gebruik hiervoor de kortingscode ‘GVJ20131214’. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2013.

En dan nog dit: Slippersnet is sponsor van de Stichting Mannen voor KiKa en onlangs hebben zij voor dit goede doel een fotoshoot gehouden met acteur, model en presentator Martijn Roost. De foto’s hiervan verschijnen binnenkort op hun website en op de Facebookpagina van Slippernet. Speciaal voor KiKa staan er diverse leuke Birkenstocks op de website, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar KiKa gaat. Met de aankoop van één van deze slippers steun je dus een bijzonder goed doel!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter