DIY/knutselen winacties/kortingscodes

Slippersnet – ook voor sloffen en klompen

klomp birkenstock
Mirian
Geschreven door Mirian

We kunnen er echt niet meer om heen: het is herfst. En als ik eerlijk ben, vind ik dat ook wel weer lekker. Kaarsjes aan en met een dekentje op de bank. En natuurlijk weer sloffen aan. Birkenstock heeft ook dit jaar weer erg fijne sloffen in het assortiment. Heerlijk warm en ze lopen ook nog erg lekker. Je koopt deze sloffen natuurlijk bij Slippersnet! Liever geen sloffen, maar wel warme voeten? Dan zijn de klompen van Birkenstock misschien iets voor jou! Zowel de sloffen als de klompen zijn er voor dames en heren. Achter de pc je nieuwe sloffen uitzoeken en bestellen maar. Bij Slippersnet betaal je binnen Nederland geen verzendkosten, ideaal!

Slippersnet heeft nu een leuke actie lopen: like de Facebookpagina van Slippersnet én de Facebookpagina van RAMS23 en maak kans op een cadeaubon van Slippersnet ter waarde van 25 euro met een longsleeve voor kinderen van RAMS23. Er worden random twee winnaars bekend gekozen. De actie loopt tot en met vrijdag 26 oktober 2013.

Slippersnet biedt de lezers van Gespot voor jou! een korting aan van 10 % op de hele collectie, met uitzondering van afgeprijsde artikelen. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘GVJWINTER13’. Deze actie is geldig tot en met 21 maart 2014.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter