feest overig

Smoeltjesschrift

smoeltjesschrift1
Mirian
Geschreven door Mirian

Een dagboek voor kinderen. Dat is Smoeltjesschrift. En wel een heel leuk dagboek. In dit boekje kunnen kinderen op een leuke manier de dag doornemen en van zich ‘afschrijven’. Het SmoeltjesSchrift is een speels vormgegeven invuldagboek voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Zij kunnen elke dag, aan de hand van de populaire smileys, hun gevoelens uitdrukken. Van heel vrolijk tot heel verdrietig en alles daartussen. Ook krijgen ze een aantal vaste en wisselende zinnen voorgelegd, zoals: ‘Vandaag heb ik voor het eerst…’ óf ‘Ik heb wel/geen zin in morgen, want…’.

Het dagboek heet niet voor niets Smoeltjesschrift. Volgens de makers verdient iedereen een smile op zijn gezicht, vandaar de titel. Een erg leuk boekje om elke dag de dag door te nemen!

Smoeltjesschrift is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar. Je kunt het kinderdagboek kopen bij Scrivio Media. Het boek kost € 14,50.

smoeltjesschrift

smoeltjesschrift1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter