DIY/knutselen feest

Sneeuwpop in een potje

sneeuwpop potje
Mirian
Geschreven door Mirian

Er is nog geen sneeuw op komst voor zover ik weet, maar het is wel flink koud. Winter dus! En daar hoort wat mij betreft een sneeuwpop bij.  Leuk om een sneeuwpop te knutselen, samen met je kind bijvoorbeeld. Ik vond twee leuk knutselprojecten. Met welke ga jij aan de slag.

Sneeuwpop van klei
Dit knutselprojectje vind ik erg leuk: een sneeuwpop van klei in een glazen potje. Wat heb je nodig? Een glazen potje, witte klei, wiebeloogjes, een lintje en zwarte stof. Echt een leuk resultaat! Deze sneeuwpop is ook leuk om als traktatie uit te delen.

sneeuwpop in een potje

Sneeuwpop van papier
Wow! Dit vind ik echt mooi: een sneeuwpop van papier, ook in een potje. Zo op het eerste gezicht lijkt het maken van de sneeuwpop het moeilijkst, maar niets is minder waar: je kunt het sjabloon namelijk downloaden. Knippen en je zet de sneeuwpop zo in elkaar. Een waar kunstwerkje is dit!

sneeuwpop potje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter