DIY/knutselen

Sneeuwpop van eierdoos

sneeuwpop van eierdoos
Mirian
Geschreven door Mirian

Als het dan niet wil sneeuwen maken we zelf wel een sneeuwpop! Je kent ze vast al in vele soorten en maten. Ik voeg er een leuke aan toe! Een sneeuwpop van eierdoos.

Knutsel een sneeuwpop van eierdoos

Deze keer spotte ik een knutselidee op een Spaanse site. Mijn Spaans is waarschijnlijk net zo goed als jouw Spaans maar met foto’s komen we er wel aan uit! En om het nog duidelijker te maken is er een heus YouTube filmpje van deze sneeuwpop te bekijken. Succes gegarandeerd lijkt me!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter