DIY/knutselen

Sneeuwpop van scheerschuim

sneeuwpop
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is winter, maar er is nog weinig van te merken. Warm en nat is het en geen sneeuw en ijs zoals het in de winter hoort. Laten we dan zelf maar een beetje de winterse sfeer er in brengen door deze sneeuwpop van scheerschuim te maken. Wat heb je nodig? Scheerschuim, pattex (te koop bij de bouwmarkt; houtlijm of bisonkit voldoet ook) en blauw, zwart en oranje papier. Op deze site vind je een goede beschrijving van het maken van deze sneeuwpop van scheerschuim. Erg leuk om te doen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter