DIY/knutselen

Sneeuwpop van scheerschuim

sneeuwpop
Ingrid
Geschreven door Ingrid

Het is winter, maar er is nog weinig van te merken. Warm en nat is het en geen sneeuw en ijs zoals het in de winter hoort. Laten we dan zelf maar een beetje de winterse sfeer er in brengen door deze sneeuwpop van scheerschuim te maken. Wat heb je nodig? Scheerschuim, pattex (te koop bij de bouwmarkt; houtlijm of bisonkit voldoet ook) en blauw, zwart en oranje papier. Op deze site vind je een goede beschrijving van het maken van deze sneeuwpop van scheerschuim. Erg leuk om te doen!

Over de auteur

Ingrid

Ingrid

Ik ben 's morgens vroeg niet op mijn best. Het ochtendhumeur heb ik uitgevonden. Maar als het eerste kopje thee op is kom ik tot leven. Dan ben ik een zorgzaam type dat het huis met 2 jongens van 6 en 7 en een lieve man draaiende houdt. Daarnaast ben ik eigenaresse van de educatieve webwinkel Blijfwijs.nl en blogster van Gespot voor jou!
Vanuit mijn onderwijsachtergrond en liefde voor mijn twee zonen houd ik me veel bezig met educatie en opvoeding. Met Gespot voor jou! wil ik mijn ideeën graag met anderen delen. Ik hoop dat ik voor jou een inspiratie kan zijn!

Laat een reactie achter