DIY/knutselen

Snoepjesautomaat van Lego

snoepjesautomaat Lego
Mirian
Geschreven door Mirian
Als je Gespot voor jou! al langer volgt, dan weet je dat wij hier echt Lego-fans in huis hebben. Ons oudste zoon doet niets liever dan met Lego spelen en onze jongste van bijna vier is inmiddels ook erg aan de Lego. Toen ik dit tegen kwam, wist ik meteen dat dit iets voor ons zou zijn: een snoepjesautomaat van Lego. Je maakt het zelf, van Lego uiteraard. De snoepjesautomaat kun je vullen met M&M’s, Skittles of andere snoepjes die je lekker vindt. En het werkt echt! Door aan een schuifje te trekken, vallen de snoepjes in een bakje. Als je het klepje opent dan komen de snoepjes eruit. Smullen maar.

Dus pak de bak met Lego en maak de snoepjesautomaat in de kleur die jij wil.  Op deze site vind je een goede beschrijving van hoe je de Lego snoepautomaat maakt.

snoepjesautomaat Lego

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter