spelidee

spannend escape room spel

escape room
Mirian
Geschreven door Mirian

 

Escape room wie heeft het nog niet gedaan?  De “echte” escape rooms, waarbij je binnen een uur via het oplossen van raadsels kunt ontsnappen, zijn razend populair. Ik heb zelf al in verschillende Escape rooms gespeeld, het is super spannend en er is echt teamwork en goede communicatie voor nodig. Ik kan je uit ervaring vertellen dat het spel ook goed is voor de lachspieren.  Nu hebben  ze dit spel ook in een vorm van een bordspel zodat je het mysterie van een escape room gewoon thuis kunt spelen.

escape room

 

Je moet samen een mysterie oplossen door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd, je  moet vaak gewoon logisch nadenken, maar er zitten ook moeilijke raadsels in. Het lijkt mij een super leuk spel om het samen te spelen. Ik vind het zeker een aanrader om op het verlanglijstje van sinterklaas te zetten. Het spel is bovendien de winnaar van speelgoed van het jaar 2016.

Mocht je er nog niet genoeg van hebben zijn er vanaf 28 november ook nog uitbreidingsets te koop.

  • uitbreidingsset escape room the game: Murder Mysterie
  • uitbreidingsset escape room the game: Welcome to Funland

 

Ben benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn….

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter