opvoeding overig

Squla

squla
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze oudste zoon zit inmiddels in groep 4 en hij heeft het erg naar zijn zin. Hij is erg leergierig en wil het liefst na schooltijd ook nog dingen leren. Squla is dan ideaal! Onze zoon heeft Squla een tijdje mogen testen en hij is erg enthousiast! En ook wij, zijn ouders, zijn enthousiast.

Squla is speciaal ontwikkeld voor thuis en biedt een goede aanvulling op het lesprogramma van groep 1 tot en met 8 en de brugklas. Spelletjes, oefenvragen, filmpjes en nog veel meer. En dat voor alle vakken: begrijpend lezen, rekenen, spelling, aardrijkskunde en meer. Ook kan je kind oefenen met de vraagstelling van de CITO-toetsen. Je kunt heel makkelijk het niveau van je kind instellen.

Samen met je kind kun je de voortgang bijhouden. Van ieder onderdeel wordt namelijk een persoonlijk rapport gemaakt. Dit werkt erg stimuleren!

Na de testperiode van twee weken was onze zoon nog lang niet uitgespeeld. Dat wordt dus een abonnement! Ook iets voor jouw kind? Kijk op de bestelpagina om een lidmaatschap aan te vragen! Voor gezinnen met meerdere kinderen zijn er aantrekkelijke kortingen. Squla is zowel te spelen op de pc of op de tablet (beschikbaar voor apple en android).

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter