overig

Sticklets

sticklets1
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een gaaf product voor stoere jongens (en meiden natuurlijk): sticklets. Sticklets zijn bouwelastieken, in verschillende kleuren en verschillende vormen. Het zijn siliconen vormen met gaten, zodat je takken en stokken makkelijk met elkaar kunt verbinden. Je kunt er heel makkelijk hutten mee bouwen. Ik zet ze alvast op het lijstje voor de verjaardag van mijn zoon.

Je koopt de Sticklets voor € 24,95 bij Gezinnig. Er zitten 12 sticklets in een katoenen zakje (twee maal zes verschillende vormen en kleuren)

sticklets sticklets1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter