overig webshops winacties/kortingscodes wonen

Stip & Bloem

Stip & Bloem1
Mirian
Geschreven door Mirian

Tassen, sjaals, plaids, gastendoekjes, thermosflessen, stickers, labels, enveloppen en heel veel meer. Je vindt dit uitgebreide assortiment bij webwinkel Stip & Bloem. Alle producten in de webshop ademen dezelfde sfeer: de landelijke sfeer. Houd jij van de landelijke stijl? Dan weet ik zeker dat je goed kunt shoppen bij Stip & Bloem.

Eigenaresse Wendy Lieuw-A-Sie – van Steijn van Stip & Bloem omschrijft haar shop als een shop met een grote collectie aan gifts & lifestyle artikelen. En daar is geen woord te veel aan gezegd. Je kunt er ontzettend goed slagen voor een cadeautje, maar iets leuks voor jezelf vind je er ook zeker!

Mijn favorieten uit de shop: het koeltasje Appel, de houten mallen bijvoorbeeld om een envelop of cadeaudoosje te maken en het kinderrugtasje Woodland (deze heb ik gekocht voor mijn bijna naar schoolgaande dochter). Dit rugtasje is heel goed te combineren met de bijbehorende lunchbox. Welke producten zijn jouw favoriet bij Stip & Bloem?

Wil je de producten van Stip & Bloem eerst even zien voordat je iets koopt? Dat kan! Je kunt op afspraak in de showroom van Stip & Bloem terecht. Maak een afspraak, kom langs en bekijk het assortiment live. Mooi meegenomen: je krijgt dan ook nog eens 10% korting.

Namens Stip & Bloem mogen we een cadeaubon ter waarde van 25 euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Stip & Bloem (dit doe je onderaan deze pagina). De actie loopt tot en met 22 maart 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Stip & Bloem

Stip & Bloem Stip & Bloem1

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

6 Reacties

Laat een reactie achter