DIY/knutselen

Strijkkralen Sinterklaas en Zwarte Piet

strijkkralen sinterklaas
Mirian
Geschreven door Mirian

Momenteel zijn de strijkkralen weer helemaal hot bij ons in huis. Het stof is er vanaf geblazen en af en toe hoor ik ze omhoog rinkelen in mijn stofzuiger. Oeps! En met nog een ruime week te gaan tot de Sint weer in het land is dacht ik dat ik mijn jongens (en jullie) blij kan maken met een aantal leuke patronen van strijkkralen Sinterklaas en Zwarte Piet!

De leukste strijkkralen Sinterklaas en Zwarte Piet

Ik heb voor ieder wat wils gezocht. Van makkelijke patronen voor de jongste kinderen tot de wat moeilijkere als uitdaging voor oudere kinderen. Ik stel voor dat je er een bakje pepernoten op tafel bij zet voor de echte Sinterklaas sfeer!

Klik op de foto om naar de bron te gaan.

strijkkralen sinterklaas

Dit Zwarte Pietje kun je in allerlei kleuren maken.

 

strijkkralen sinterklaas

Deze Sinterklaas is een echte uitdaging!

 

strijkkralen sinterklaas

De stoomboot mag natuurlijk ook niet ontbreken!

 

strijkkralen sinterklaas

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter