winacties/kortingscodes

Studio BIG

telefoonhoesje2
Mirian
Geschreven door Mirian

Wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon? Die wil je natuurlijk wel zo meenemen dat ie niet kapot gaat. Dat vraagt dus om een mooi hoesje! En die vind je bij Studio BIG. Heel mooie hoesjes van vilt. Nicole, eigenaresse van Studio BIG, maakt alle hoesjes op maat. Geef de afmetingen van je telefoon en je persoonlijke wensen door en Nicole maakt jouw hoesje helemaal naar wens. Je kunt niet alleen voor telefoonhoesjes bij Studio BIG terecht. Ook voor tablet-hoezen en laptop-hoezen ben je bij Studio BIG aan het goede adres. Maar mijn favoriet zijn de vilten tassen! Ook deze worden op maat gemaakt of kunnen worden gedepersonaliseerd.

Namens studio BIG mogen we een telefoonhoesje (zonder sluiting) naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 17 mei 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Studio BIG

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter