DIY/knutselen

Supergrote kleurplaten KEK Amsterdam

kleurplaat KEK
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een gaaf product weer van KEK Amsterdam, een supergrote kleurplaat. Onze kinderen mochten deze kleurplaat testen en vonden het in één woord geweldig! Dat is weer eens wat anders dan een gewone kleurplaat. Deze kleurplaat staat garant voor urenlang kleurplezier. De afmeting van de kleurplaat is maar liefst 91,4 centimeter bij 150 centimeter. Dat zijn ruim 22 A4-tjes bij elkaar. De kleurplaat paste bij ons op de eettafel, maar op de grond kleurde fijner. Er zijn drie verschillende kleurplaten: naar de sterren, in het bos en in de stad. Wat is de favoriet van jouw kind?

P.S. Erg leuk cadeautje voor Sinterklaas!

Namens KEK Mama mogen we zo’n supergrote kleurplaat weggeven. at moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 2o oktober 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
KEK Kleurplaat

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter