DIY/knutselen

T-shirt Lego – zelf maken

t-shirt Lego
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze oudste zoon is gek op Lego. Hij heeft echt enorm veel Lego, te veel zou ik bijna zeggen. Dit is een leuk t-shirt voor echte Lego-fans: een t-shirt met een Lego-mannetje erop. En het mooie is: je maakt m heel makkelijk zelf. Op de site vind je een sjabloon van het Lego-mannetje. Print deze en neem deze over op strijkvelours, uiteraard in de favoriete kleur van je kind. Strijk het mannetje op een t-shirt en klaar is het t-shirt!
(Strijkvelours koop je onder andere bij VANMARIEKE)

t-shirt Lego

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter