webshops winacties/kortingscodes

Tafeltennis speelgoed aan de keukentafel!

tafeltennis speelgoed
Mirian
Geschreven door Mirian

Twee jongens in huis (en soms nog evenveel jongens-vriendjes erbij) tijdens een druilerige middag is niet altijd even makkelijk! Dat jongens veel meer moeten bewegen is mij helemaal duidelijk. Ons lieve buurmeisje komt gewoon gezellig kleuren de hele middag. Maar de jongens moeten rennen. Of er nou plek voor is of niet! Gelukkig kreeg ik laatst dit leuke tafeltennis speelgoed setje voor op een gewone tafel.

tafeltennis speelgoed

Tafeltennis thuis of op het werk

En dat was een perfecte middagbesteding tijdens een regenachtige dag. De jongens konden hun energie kwijt zonder mijn hele huis door te stampen, met elkaar te stoeien, enz. Oja, en ik deed natuurlijk ook mee! Gezellig een potje tafeltennissen.

Na een tijdje bleek niet idereen het even makkelijk te vinden om zo’n klein balletje terug te slaan en verzonnen de jongens een ander spel. Nu speelden ze een soort ijshockey waarbij je een goal kon maken door het balletje bij de tegenstander over de rand van de tafel te rollen. Ook dat was erg leuk.

tafeltennis speelgoed

Naast dat dit spel een succes was bij onze kinderen van rond de 7 en 8 jaar oud is het ook een leuk cadeautje voor een volwassene die dit aan zijn bureautafel op het werk kan doen. Je koopt het bij Ditverzinjeniet.nl via deze link.

Heb je gezien wat voor leuks ze bij Ditverzinjeniet.nl hebben? Ik verloot een kortingsbon van €5,- aan degene die het bericht over deze ping pong set liked!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter